Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

  • Drakbåtstävling 1997

    Foto: Anders Nilsson

Drakbåtstävling

Förra årets succé, Drakbåtstävling på Eskilstunaån är tillbaka! Lördagen den 5 augusti avgörs den populära paddlingstävlingen under Eskilstuna Parkfestival. ANMÄLAN ÄR ÖPPEN.

Upplev känslan av teamwork, glädje och fest. Var med och utmana andra företag, föreningar och kompisgäng om den åtråvärda titeln Parkfestivalens Drakbåtsmästare 2017! Tävlingsdagen planeras till lördagen 5 augusti, men det kan eventuellt bli aktuellt med några starter redan under fredagkvällen, 4 augusti.

Så här går det till

  • Varje lag paddlar minst två heat med tidtagning och bästa tid går vidare mot final (tävlingen sker i cup-form, om man går vidare är det utslagning innan man når final).
  • I finalomgången kämpar fyra lag sida vid sida om den åtråvärda vandringspokalen.
  • Lagen består av tolv paddlare och en trumslagare.
  • Två reserver får anmälas.
  • Till drakbåten medföljer en styrman.

Anmäl ditt lag såhär

Anmälan är öppen! Anmäl ditt lag så snart som möjligt genom att maila till drakbatar@eskilstunahotell.seObservera att antalet deltagande lag är begränsat. Principen först till kvarn gäller. Senaste anmälningsdatum är 30 juni – under förutsättning att platserna ej tar slut tidigare.

Ange följande information i ditt anmälningsmail:

1. Anmälarens namn
2. Lagets namn/företag/förening
3. Organisationsnummer/personnr
4. Fakturaadress
5. Övriga frågor

Avgift:

Företag 5000 kr/lag (exkl. moms)
Föreningar/kompisgäng: 4000 kr/lag (exkl. moms)

 Länktips

Gilla Eskilstuna Parkfestival på Facebook för senaste nyheterna från oss direkt i ditt Facebookflöde. Arrangör av Eskilstuna Parkfestival är Hotell- och restaurangföreningen i samverkan med Destination Eskilstuna. Festivalen genomförs med starkt stöd av sponsorer och näringslivet i Eskilstuna.