Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

Gainesville

Lördagen den 26 augusti förvandlas Strömsholmen till en oas för musikälskare och livsnjutare. Då är det äntligen dags för den andra upplagan av endagsfestivalen Gainesville i Eskilstuna. 

Gainesville är en festival, men ändå inte. Gainesville är mycket mer än så! Unna dig en skön heldag på den vackra halvön Strömsholmen och kombinera fantastisk musik, ekologisk mat och dryck av hög kvalitet med den härliga utsikten mot vattnet. Gainesville passar dig som kanske inte känner sig helt bekväma med att tälta eller dricka ljummen fatöl – utan föredrar en lite lyxigare upplevelse i en naturskön miljö.

En tillbakalutad festival med en stor portion bra musik

Tanken bakom Gainesville Eskilstuna att skapa en oas för livsnjutare med ett genuint och etablerat musikintresse. Eftersom Gainesville har en medveten publik som ställer höga krav på totalupplevelsen är ledordet kvalitet. Utöver live-akter och DJ:s erbjuds därför ett riktigt bra utbud av mat och dryck.

Bokade artister:

  • Billy Bragg (UK)
  • Tomas Andersson Wij (SE)

Relaterade länkar

– Om festivalen
– Om artisterna
– Hotellerbjudanden

Följ Gainesville i sociala medier

Facebook, Instagram och Twitter

Gainesville arrangeras på Strömsholmen i Eskilstuna och är ett samarbete mellan 7th & Hill Productions och Destination Eskilstuna.


Sveriges mysigaste festival är tillbaka

Artiklar

26 augusti kommer festivalen Gainesville tillbaka till Strömsholmen i Eskilstuna. Festivalens första artistsläpp är ingen mindre än den brittiske protestsångaren Billy Bragg!  ”Det ska bli fantastiskt roligt att återigen få göra Gainesville på den vackraste festivalplatsen i Sverige. Vi är otroligt peppade och ser fram emot den 26 augusti”, säger Janne Kleman, en av arrangörerna...