Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

Per Gessle till Sundbyholms slott

Sidor

Per Gessle kommer till Eskilstuna, 19 augusti 2017, för att spela på stämningsfulla Sundbyholms Slott.

Det blir garanterat en vacker sommarkväll  då Per Gessle kommer till Sundbyholms Slott i Eskilstuna. Gessle kommer att bjuda på musik  från sin otroliga musikaliska karriär från såväl Gyllene Tider, Roxette som från sin solokarriär. Vad är mer sommar än Per Gessle och låtar från Gyllene Tider?

Så här skriver Per själv om turnén:
Det är dags att ta en musikalisk selfie!
Jag har skrivit låtar och varit artist i 37 år. Helt klart lyckligt lottad. Tre karriärer har det blivit. En med Roxette, en med Gyllene Tider och en alldeles solo. Alla tre är olika men ligger lika nära mitt hjärta och bär mitt personliga DNA och nu, till sommaren 2017, tänkte jag blanda om i min gryta och spela låtar jag skrivit som betytt extra mycket för mej. Både från Roxette, Gyllene Tider och från min soloresa. Det känns rätt. Och på tiden.
Det är tio år sedan jag gjorde ett svenskt album och en turné i Sverige på egen hand. Hoppas vi syns någonstans i den vackra sommaren.

Cirkatider
18:00 Konsertområdet öppnar
19:30 Konsertstart
23:00 Konsertområdet stänger

Mat och dryck
Det kommer att finnas mat och dryck till försäljning på området inklusive servering av öl och vin. Egen mat och dryck får inte tas med in till konsertområdet.

Åldersgräns
Det är fri åldersgräns. Alla måste dock ha biljett för att komma in på konserten utom barn under 4 år. Vi rekommenderar att barn under 13 år bär hörselkåpor under hela vistelsen på konsertområdet.

Stolar, paraplyer och farliga föremål
Det går bra att ta med en fällstol in på området. Dock kommer det inte gå att sitta närmast scenen, men lite längre bort går fint på anvisad plats. Paraplyer, bord, barnvagnar, glasflaskor, burkar, termosar, grillar och farliga föremål som kan skada andra eller hindra framkomligheten får ej föras med in på konsertområdet. Arrangören ansvarar inte för föremål som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Observera att barnvagnar inte får tas in på konsertområdet.

Kameror
Lämna systemkameror och videokameror hemma. Mobiler och smartphones är ok att ta med in.

Tillgänglighet
Entré för rullstolar sker via egen ingång, se skyltning på plats. Handikappramp och handikapp-WC finns på området, fråga personal för assistans.

Husdjur
Husdjur får inte tas med in på på konsertområdet.