Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

  • Välkommen till Eskilstuna Tourist CenterRothoffsvillan, Tullgatan 4

    Foto: Edis Potori

  • Välkommen till oss på Eskilstuna Tourist CenterÅsa & Helen

Eskilstuna Tourist Center

Eskilstuna Tourist Center ligger centralt i vackra Rothoffsparken intill Eskilstunaån. Här får du hjälp med turistinformation, vi har flera olika kartor så som cykel- respektive vandringskartor och vi förmedlar boende, tipsar om evenemang, aktiviteter och annat som rör Eskilstuna med omnejd. Vi är av Visita auktoriserad som Tourist Center vilket innebär att vi även hjälper till att ta fram information om övriga Sverige.

I butiken kan du köpa souvenirer och konsthantverk från lokala hantverkare. Vi säljer även fiskekort och kulturarvskort, vi är stolta över att kunna erbjuda guidning av alla de slag över Eskilstuna och Torshälla med omnejd.

Eskilstuna Tourist Center är ombud för TicketmasterTickster och Nortic, vilket innebär att vi förmedlar biljetter till olika evenemang som till exempel teaterföreställningar, konserter och musikaler och att du kan välja att antingen boka och betala biljetterna här, eller bekvämt hemifrån via internet för att sedan hämta ut din biljett hos oss.

Det finns tre korttidsparkeringar till höger om infarten till Rothoffsparken längs vägen mot Faktoriholmarna, för våra besökare. Sedan finns även en större parkeringsplats finns vid Rademachersmedjorna, tvärs över Tullgatan från Rothoffsparken. Handikapp parkering finns i parken i anslutning till Eskilstuna Tourist Center.

Maila oss gärna om du som besökare har synpunkter eller förslag gällande vår service: turism@eskilstuna.nu

Koordinater till Eskilstuna Tourist Center
59.375223, 16.506368

Eskilstuna Tourist Center innehar giltig resegaranti  via  Kammarkollegiet och Visita.

 

Köp ett presentkort på Eskilstuna Tourist Center

Göra

Köp ett presentkort och låte den lycklige mottagaren välja mellan en mängd olika upplevelser eller produkter med lokal anknytning. Julklapp, födelsedag, bröllop eller jubileum? En upplevelse blir ett minne du bär med dig för alltid. Köp en upplevelse – ge bort en känsla På Eskilstuna Tourist Center kan du välja mellan många olika typer av upplevelser: • Biljetter till standup-fr...