Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

  • Vi flyttar till nya lokaler på FristadstorgetFrån och med 8 juni

    Foto: Göran Jonsson

  • Välkommen till oss på Eskilstuna Tourist InformationÅsa & Helen

Eskilstuna Tourist Information

Eskilstuna Tourist Information öppnade upp sin verksamhet den 8 juni vid Fristadstorget i gamla Centrumbiografen.

Hos oss får du hjälp med turistinformation. Vi har flera olika kartor så som cykel- respektive vandringskartor och vi förmedlar boende, tipsar om evenemang, aktiviteter och annat som rör Eskilstuna med omnejd.

Upplev Eskilstuna tillsammans med en kunnig guide

Vi är stolta över att kunna erbjuda guidningar av olika slag över Eskilstuna och Torshälla med omnejd. Under sommaren håller vi öppna guidningar för allmänheten, men vi erbjuder också bokningsbara guidningar för grupper året om.

Hitta till oss och parkeringstips

Från och med 8 juni – Centrum 1, Fristadstorget 1: Parkering finns i nära anslutning till Centrum 1 i närliggande parkeringshus, Rademachergatan 5. Det finns även parkering i parkeringshuset Vildsvinet på Alva Myrdals gata 8 B. Utomhusparkering finns bl.a. på Alva Myrdals gata. Handikapparkering finns ca. 50 meter från Eskilstuna Tourist Information, på Careliigatan. Här hittar du mer information om parkering i centrala Eskilstuna.

Maila oss gärna om du som besökare har synpunkter eller förslag gällande vår service: turism@eskilstuna.nu

Vi är av Visita auktoriserad som Tourist Information och har via Kammarkollegiet giltig resegaranti.

Turistbyrån flyttar till Fristadtorget

Artiklar

Nu är det klart att Eskilstuna Tourist Center byter namn till Eskilstuna Tourist Information och flyttar till Centrum1 på Fristadstorget. Den 8 juni är du välkommen på invigningskalas med tårta i de nya lokalerna! Redan idag fungerar Centrum1 som en förlängd ar...

Eskilstuna Tourist Information slutar sälja biljetter

Göra

Från och med 1 juni 2017 slutar Eskilstuna Tourist Information i Rothoffsvillan att sälja biljetter över disk.  Biljettförsäljningen på Eskilstuna Tourist Information har minskat stadigt under flera år i och med digitaliseringen. Enligt uppgifter från Ticket...