Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

Press

Du hittar Destination Eskilstunas pressmeddelanden i vårt nyhetsrum på MyNewsDesk. Där har du även möjlighet registrera dig för att vara säker på att inte missar några nyheter. Följ oss gärna på Twitter för löpande uppdateringar.

Besöksmagasin 2016

Här intill hittar du Eskilstunas Besöksmagasin 2016 som pdf. Magasinet innehåller tips och inspiration till besökare och invånare i Eskilstuna och är en av många insatser som görs för att locka besökare till Eskilstuna. Magasinet finns också att läsa digitalt här.

Kommunala Turismeffekter – Eskilstuna Kommun 2015

Till höger hittar du även rapporten Kommunala turismeffekter i Eskilstuna kommun, som genomförs på uppdrag av Destination Eskilstuna varje år. Rapporten avhandlar ekonomiska och sysselsättningsmässiga effekter av turismen i kommunen.

Årsredovisning 2015

2015 var året som Destination Eskilstuna tog klivet till helägt kommunalt bolag. Läs gärna vår årsredovisning – en bra sammanfattning av året som varit.

Fakta om Svensk Turism

Fakta om Svensk Turism är en rapport från Tillväxtverket som ska bidra till ökad kunskap och en fortsatt utveckling av turismen och resandet som en viktig och växande export­ sektor för svensk ekonomi.