Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

Recensioner

Hembakat, bra utbud och just miljö och cool wc

Pålsigurd
5

Ett trevligt fik med bra sallader. Bra kaffe och tillmötesgående personal.

Tina Sigvardsson
4

Bästa fikastället i stan. Rejäla och goda mackor, supergoda pajer och goda bullar. Lite bohemisk men trevlig och tillmötesgående personal - fixade snabbt till en fruktsallad (ej på menyn) till flickvän på diet.

skipper74
4

Mycket god potatis&lax-sallad. Mysig lokal, dock kan det vara dags att byta ut de rangliga borden snart. Mysig uteservering på baksidan, om man bortser från getingarna på sommaren.

fridan
4

Jätte mysigt och väldigt trevlig personal!

thefikalover
4

Den absolut godaste och största ostmacka jag ätit under mitt 40-åriga liv. Gott kaffe och supertrevlig personal!

Ullis Melek
5

Gott hembakat, hyfsat kaffe, fint renoverad gammal lokal, bord både inne, vid gatan och på bakgården. Lagom långt från värsta gågatstrycket. Väldigt trevlig personal. Gratis wifi, men kanske aningen för få urtag i väggarna. Kanske bullrigt som Black Sabbath skriver, men åtminstone på sommaren finns det såpass många bord att det nog går att hitta ett tystare hörn. Det som drar ner betyget från fem stjärnor är kaffet: inte alls dåligt, men bönorna skulle kunna vara bättre.

olleagelii
4

Men ändå bra! Allt ´hembakat´.

Hamstern
4

Skulle få högre betyg om lokalen gick att vistas i. Bullrigare cafémiljö har jag aldrig vistats i. Väldigt svårt att ens höra bordsgrannen. Utbudet är annars helt ok, om än lite oinspirerat.

Black Slabbath
2

Fortfarande stadens trevligaste häng. Särskilt innergården och särskilt i sällskap med en av de fantastiska veggomackorna. Saknar dock den röda peston - why oh why försvann den?

Malin Welander
5
Tyck till på cafekartan.se