Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

Recensioner

Ett mysigt ställe i en fin miljö. Personalen är vänlig och trevlig, gott om platser både inne och ute. Kaffe och kaffebröd smakar utmärkt. Gott om gluten och laktosfritt kaffebröd. Lätt att hitta dit, bra skyltat längs vägen. Hemsida www.maryscafe.se Jag var där 3 aug 2017.

Tom Wollecki
4

Gemytligt, vänligt, gott! Trevliga livespelningar också. Inte helt lätt att locka ut folk på landet, förstår därför att se behöver ta betalt som i stan.

M Roskv
5

Supermysigt ställe i underbar miljö. Dock känns fikat väl dyrt i förhållande till vad man får och personalen var inte helt uppdaterad på innehåll vid mitt besök. Fikautbudet kändes tyvärr lite knapert. Toppen med laktosfria alternativ dock!

Fikaälskare
3

Fin miljö, men höga priser. Bra parkeringsmöjligheter.

user 197795
4

Det här var en trevlig bekantskap! Perfekt att kunna sitta inomhus en kylig dag och ändå känna som om man sitter ute i trädgården. Gott om plats framför allt utomhus. Här blir det flera besök!

Barbro Thörn
4

Besökte Marys Cafe tillsammans med goda vänner, det blev en oerhört glad överraskning, goda bakverk och smörgåsar samt trevlig personal, gjorde denna utflykt till sommarens höjdpunkt. Bo & Ann-Britt Fredriksson Västerås

Bo Fredriksson
5

Fortfarande ett smultronställe men maten är inte lika bra längre. Från 5 stjärnor till 3, synd.

Richard Looström
3

Extremt mysigt och mycket hög kvalitet på maten. En helt annan klass än de ställen som dominerar utbudet i Eskilstuna.

Husarviken
5

Helt underbart fik mitt ute på landet! ´Stockholmspriser´ på maten (dyrt) men gott och trevligt så det är definitivt värt ett besök! Gott om platser, både ute och inne.

Sussan
5

Lantlig atmosfär som bjuder goda bakverk och maträtter. Värt att åka hit!

Greppet Direkt
4
Tyck till på cafekartan.se