Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

Recensioner

Fin restaurang, snygg inredning och riktigt riktigt bra indisk mat. Lite svår att hitta då man måste gå igenom en gång från Kungsgatan. Väl värd ett besök om man bor i Eskilstuna eller har vägarna förbi.

Fredrik Rolander
5

Så gott! Förrätter för 20 kr! Fräscha lokaler o snabb service. Mycket för pengarna så det är verkligen värt att besöka!

Familjen Larsson
5

Kanongod mat, bra service och fräscht . Vi åt från lunchmenyn och de fixade special till barnen som inte var från lunchmenyn utan några problem.Ser tråkigt ut på utsidan. Tyvärr lite svårt att hitta dit men absolut värt besväret. Ligger på ´tvärgågata´/gång in från Kungsgatan

Ballamallan
5

Ett ställe man kan missa eftersom den ligger inne i en liten galleria. Men gör inte det, kanonbra mat, jättetrevlig personal och ägare, kanonservice, bra pris och schysst miljö.

Leksingarna
5

Börjar bli stammis här nu! Riktigt god mat och trevlig personal

Sergantnord
5

Mycket god mat!!! Synd att restaurangen ligger så avskilt, den är väl värt ett besök. Vi kommer absolut att komma tillbaka.

user 161660
5

Mycket god mat och mysig restaurang. Får 5 utav 5 möjliga stjärnor! Trevlig personal, som erbjuder doggy-bag om mat blir över. Husets röda vin är även att rekommenderas. Gå dit!

Johanna med fam
5

En restaurang som bara måste upplevas!!! 1:a Klass

Pappsen
5

En ny fin restaurang, har ätit här tre gånger nu varav en gång lunch. Stora portioner och mkt kött i rätterna vilket brukar vara ovanligt för indiska restauranger. Förrätten stor som en måltid. Köpte briyani som var god, sås vid sidan om. Min vän köpte balti som var ännu godare. Mkt fin inredning, förtjänar lite mer gäster men läget på restaurangen är kanske inte det bästa. Gå hit och skaffa er en egen uppfattning. På lunchen var det väldigt mycket folk och lika gott.

Andreas Tandersten
5
Tyck till på restaurangkartan.se