Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

Recensioner

Beställde mat och tog med hem, vi beställde för 6 personer.Maten var god men mängden hade varit mer lagom till endast 3-4 personer. Absolut inte värt pengarna.

Poofykin
2

Riktigt bra utbud på vegetariskt! Gillar att de har sin egen öl.

Lille Far
5

Mysigt men lite väl trångt. God mat och grym aioli. Potatisen tillsammans med aiolin kan dock bli lite mycket flottbomb så det är inget man ska välja om man vill ha något fräscht.

Rora87
4

God mat. Lugn miljö. Trevlig personal och bra servic

user 174192
5

Har generellt god mat, men personalen är ibland otrevlig. Tyvärr är man väldigt dålig på att göra vegetarisk mat (utan även ägg och mjölk). Sist betalade jag fullt pris för chips, isbergssallad och salsa. Inte ok. Skärpning på den punkten och papas skulle vara bäst i stan.

Troria
2

Bra mat och trevlig atmosfär och personal.

Bourne74
5

Riktigt god spansk mat som faktiskt är godare än i självaste Spanien. Deras aioli är helt unik och måste provas!

Per Forsberg
5

Maten var god men portionerna strl mini. Vi fick gå och äta oss mätta på hotellet istället.

user 53823
2

God mat och en fantastisk aioli, man luktar som en gud i munnen efteråt :P Ett litet minus för att jag blev serverad köttfärs när jag beställt veg. nacho en gång.

fridan
4

Bästa stället i stan med en gemytlig miljö, härlig personal och underbar mat!!! Glöm inte att boka bord i god tid så du inte missar det tillfälle du tänkt!!!

user 50328
5

vill man vara säker på god mat.. då går man hit... ännu bättre när dom byggde ut med inglasningen i somras... kan vara billigt.. men kan bli väldigt dyrt också... inget spontanställe, utan man bör nog boka bord för att vara säker på att få en plats...

peikko
5

Personal gäster å du är ett på Papas Tapas å maten är kanon ....mycket bra start på kvällen ...

Harry Bergsvatten
4

Håller med, otroligt mysigt men VÄLDIGT trångt tyvärr. Vill ni äta här på speciella datum så boka några månader i förväg. God mat!

petero
4

Mysigt, trångt och gott. Rekommenderar de spanska rätterna!

Hamstern
4
Tyck till på restaurangkartan.se