Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

Recensioner

Bra mat med konstig prissättning av maten och lite stökig servering.

user 188434
3

Alltid god mat och supertrevligt bemötande från serveringspersonalen!

LinusH
5

God mat både när det gäller kött & pizzor. Bästa servicen , kommer gå dit flera gånger :-)

Fiilindberg
5

bästa stället god pizza bra service allt e bra med dom rent och dom är trevliga

user 193216
5

Supergod mat,mycket trevligt bemötande. Rent och fräscht. Lite dyrare men det är det värt

user 185319
5

Mycket bra mat, och väldigt trevlig personal.

Hannu U
5

Väldigt mysigt litet ställe med mycket trevlig personal. Pizzan var gudomlig! Dock var det för lite fyllning på om man beställde ex. Oxfilé eller räkor. Pizzorna såg nästan likadana ut pga så lite fyllning av den extra ingrediensen.

user 169933
4

Supergoda pizzor, med en underbar deg. Fräscha råvaror, märks att ägarna vet vad de håller på med. Annorlunda pizzor och meny,inte alls som på pizzerior, utan mer som på restauranger. Toppentrevlig personal som verkligen bjuder på sig själva. Rekommenderas starkt! Stället är jättelitet men har en mysig atmosfär.

Ellinor G
5

Det finns pizzerior och det finns bra pizzerior och det finns mycket bra pizzerior, men endast 1 PICASSO! Vilket fantastiskt litet ställe, med en helt underbar mat.Du kan inte jämföra Picasso med något annat du har ätit tidigare. Renlighet, fräscha och endast färska råvaror och trevlig personal. Här hittar du allt du önskar dig av ett matställe. Har du vägarna förbi, då måste du bara prova, du kommer inte att ångra dig!!!

user 81962
5

Pizzerian som alla tycks prata om. Var tvungen att kolla om de kunde leva upp till förväntningarna. Testade deras räkpizza med handskalade smögenräkor. Helt magiskt gott. Vet inte hur de gör men en helt otrolig högkvalité på alla råvaror.Blev även sugen på deras hemlagade högrevsburgare,Köpte den dagen efter, även den helt fantstisk i smak. Alla råvaror är jättefräscha. Testa ni också - Ni kommer inte att ångra er!!! Och deras deg - wow säger jag bara...

The foodqueen
5

Utan tvekan den bästa pizzerian i stan. Kommer hädanefter alltid köpa min pizza från Picasso.

user 157023
5

Jag hade hört talas om deras pizzor och trodde att: äh ännu en pizzeria i mängden, men jag fick verkligen ångra mina tankar:De har helt fantastiskt goda pizzor med en helt underbar deg som är helt unik. Fantastiskt rent och fräscht litet ställe med en mysig atmosfär och supertrevlig personal. Alla deras råvaror är färska - inget halvfabrikat! Nu förstår jag varför alla pratar om dem - Prova ni också, ni kommer inte att ångra er!

KitchenKing
5

Har du trott att du har ätit en god pizza - då har du inte provat den på PICASSO. En helt annan division och smaker som du trodde bara fanns på fine-dining restauranger. Har du vägarna förbi, måste du bara prova den på PICASSO! Deras deg och deras extremt fräscha råvaror och rena butik gör den till vad den är! Inte konstigt att de har funnits så länge som snart 25år.

Kumla2014
5

Utmärkt pizza! Den bästa jag ätit.Rekommenderas varmt!

user 134657
5

Den, i särklass, bästa pizzerian i i Eskilstuna! Degen/pizzabotten är den godaste jag ätit. Detta, tillsammans med fräschheten i råvarorna, gör detta till ett etablissemang värd att besöka. Ägarens trevliga framtoning ska dessutom ha en eloge!

Jari Chressman
5

Bästa pizzan i denna stad! Fräscha råvaror, mycket trevlig ägare och kanonbra service. Kan verkligen rekommenderas!

Kostymhippie
5

Grymt goda pizzor rekommenderar starkt en föredetta granne

user 114893
5

Grymt goda pizzor med kvalitetsråvaror !!! Rent och Fräscht. Kunnig,erfaren och mycket trevlig ´serviceminded´ personal. Rekommenderas STARKT!!!

Le Sage
5

Rent och fräscht. Kan sin sak! Mycket god och fluffig deg. Helt klart en klass för sig! Prova deras Serranoskinka pizzor - du kommer inte att ångra dig!

sihirlikiz
5

Supergoda pizzor med högklassiga råvaror! Mycket litet ställe - bör absolut besökas! Deras deg är en klass för sig! Stället genomsyras av nostalgi, inte som ett vanligt pizzahak. Ägaren gör stället för vad det är. Verkar ha stora kunskaper inom sin bransch. REKOMMENDERAS VARMT!!!

user 81964
5
Tyck till på restaurangkartan.se