Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

  • Herrfallet

  • Herrfallet flygbild

  • Timmerhotellet

Herrfallets fritids & konferensanläggning

Herrfallet är en naturskön fritids- och konferensanläggning vid Hjälmaren. Här finns camping, stugor och ett litet hotell.

Camping

Lugn och ro nära naturen, aktiv semester eller en givande konferens – du väljer själv. Herrfallet ligger i ett naturskyddsområde på en udde ute i Hjälmaren, cirka 1,5 mil söder om Arboga. Herrfallets camping har hög standard med servicehus, servicebutik, pentry, omklädningsrum, toaletter, dusch- och tvättrum samt skötrum. Campingen har 154 platser varav 75 med elanslutning.

Timmerhotell

Timmerhotellet har 8 st hotellrum, samtliga med dusch, toalett och kylskåp. Hälften av rummen har balkong och det finns också ett lite lyxigare rum med en 8 m lång balkong. Här finns både enkelrum och dubbelrum samt rum med bäddsoffa med plats för upp till 4 personer. I receptionen finns en minilivs och på bottenvåningen finns kök och matrum om du vill laga mat själv.

Stugor

Du kan även bo i en av våra 40 stugor som alla är rökfria och handikappsvänliga, och med en boyta på hela 62 kvm. Fyra utav stugorna är handikapputrustade och fyra är husdjursfria. Stugorna har välutrustat kök, TV, elvärme, torkskåp, WC och dusch, och tre sovrum med sammanlagt sex bäddar och en storstuga.
På uteplatsen njuter du av utsikten och intill stugan finns ett praktiskt förråd samt parkeringsplats.