Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

Folk och Kultur

Folk och Kultur är ett kulturpolitiskt event som arrangeras för andra gången i ordningen 6-9 februari 2019 i Munktellstaden i Eskilstuna. 

Folk och Kultur är en arena för det breda kultursamtalet i olika former, inom alla politikområden. Det är en mötesplats för offentlig och privat sektor, för media, föreningar, akademin och medborgarna.

Nyheter 2019

En nyhet för i år är att onsdag – fredag är branschdagar medan lördagen är riktad till allmänheten. Lördagen kommer dessutom att ha fritt inträde!

Program

Folk och Kultur har ett mastigt program innehållande allt från seminarier, workshops och kultur som föreställningar, utställningar och filmvisningar. Programmet för branschdagarna 6-8 februari innehåller över 200 programpunkter. Lördagens program släpps inom kort! Håll utkik här eller på Folk och Kulturs facebooksida.

Biljetter och deltagarpass

Det finns tre olika sorters deltagarpass: 1-, 2- eller 3-dagarsbiljetter. Med ett deltagarpass får du tillgång till hela konventet, inklusive samtliga programpunkter. Nytt för i år är också att konventets fjärde dag har fri entré.

  • 1 dag SEK 1 575 inkl. moms
  • 2 dagar SEK 2 250 inkl. moms
  • 3 dagar SEK 3 125 inkl. moms

Boende

De flesta hotellen i Eskilstuna beräknas bli fullbokade inom kort, det kan finnas enstaka rum kvar. Fler övernattningsmöjligheter som exempelvis B&B och privat uthyrning kan du läsa mer om här.  Fler alternativa boenden i Eskilstuna med omnejd finns även på Airbnb (är du intresserad av att hyra ut ditt boende i Eskilstuna under Folk och Kultur? Läs i så fall mer om det här).

Om du inte hittar boende centralt i Eskilstuna så finns det i närliggande städer som det är enkelt att ta sig till och från. Restiden med tåg är ca 20 minuter från Strängnäs och ca 30 minuter från Västerås. Det finns även boenden i Malmköping, ca 40 minuter ifrån Eskilstuna med bil.

Hyr ut ditt boende under Folk & Kultur

Artiklar

I samband med konventet Folk och Kultur, räcker stadens kommersiella övernattningsmöjligheter inte till för alla som vill bo i Eskilstuna. Hyr ut ditt privata boende, passa på att tjäna en extra slant och samtidigt få fler att upptäcka vår vackra stad och allt vad den har att erbjuda. Från onsdag 6 februari till och med lördag 9 februari arrangeras det kulturpolitiska konventet Folk &am...