Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

  • Foto: Christian Eriksson

Bangolf

Det finns få saker så överraskande kul som ett parti minigolf med nära och kära! Här nedan finner du flertalet ställen i Eskilstuna där du och ditt sällskap kan spela bangolf, oavsett om ni är proffs eller nybörjare. 

Tuna Park Minigolfcenter

Tuna Park Minigolfcenter är ett samarbete mellan Parken Zoo och Fröslunda Bangolfklubb. Här finns en äventyrsbana täckt med konstgräs som påminner om en långgolfbana i miniatyr. Banan håller tävlingsstandard. Banan ligger vid Parken Zoo camping & stugby och i kiosken finns fika, glass och godis att köpa. En restaurang med fullständiga rättigheter finns i området.

Eskilstuna Bangolfklubb

Eskilstuna Bangolfklubb har sitt säte i Vilsta och ligger i direkt anslutning till Vilsta camping. En välskött filtbana med 18 hål där både nybörjare och tävlingsentusiaster är välkomna. Banan öppnar den 1 maj varje år.

Munktellarenan

På Munktellarenan kan du spela bangolf året runt på deras inomhusbana. Här finns filtbanor som är öppna för alla och en tävlingsbana för licensierade tävlingsspelare.

Äventyrsgolfen

Putta er genom Klosters Kyrka och Rademachersmedjorna! Äventyrsgolfen som drivs av Hotell Eskilstuna intill Ekängen är en äventyrsbana inspirerad av Eskilstuna som stad – kika på denna film på Hotell Eskilstunas facebooksida!