Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

Biljard

Alla kan uppskatta känslan i armen efter en perfekt sprängning, eller suget i magen när den svarta åttan är på väg ner i rätt hål. För både proffs och nybörjare erbjuder biljard spänning och glädje, skratt och gemenskap.

Vill du spela biljard i Eskilstuna ska du styra kosan mot Restaurang My på Drottninggatan. Biljard är en sport som kan vara både seriös och avslappnad samtidigt. Många omgångar börjar som en avkopplande match vänner emellan, för att sedan sluta i en stenhård slutstrid om sista bollen. Det är lite charmen med biljard, att kunna vända ett dåligt parti med en enda perfekt stöt känns magiskt, en känsla som nästan är beroendeframkallande.

Eightball, nineball, one-pocket och killer. Alla som spelar biljard har sin egen favorit men grundprincipen är densamma, få ner rätt bollar i rätt hål. Detta gör biljard till en sport vem som helst kan plocka upp och ha roligt med, men samtidigt en sport som kan ta en livstid att bemästra.

Spela biljard i Eskilstuna – Restaurang My

Med 11 biljardbord och sitt centrala läge är Restaurang My idealisk för dig som önskar att spela en omgång biljard, eller två.