Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

  • Combat archery

Combat Archery

“Combat Archery är en salig blandning mellan paintball och bågskytte som sprider sig som en löpeld i världen. Det är få saker som triggar igång ett gapskratt som en välriktad pil i pannan på din kompis – och det är precis det Combat Archery handlar om. Nu finns aktiviteten även i Eskilstuna!

Så samla ihop vänner, lagkamrater eller kollegor och tänk ut en strategi som kommer få ditt lag att segra. All utrustning som används är välbeprövat och säkert. Pilarna är självklart specialgjorda med skumgummispetsar. Aktiviteten börjar med 20 minuters säkerhetsgenomgång, teknikträning och prickskytte, vilket är minst lika uppskattat som själva spelet.

Här finns en hel drös av roliga och originella lekar som ni kan välja mellan. Bland annat vanlig Combat archery-spökboll, paintball, capture the flag och många andra. Det är en aktivitet som passar utmärkt för svensexan, möhippan eller Kick-offen.

Combat Archery kan man köra i vilken gymnastiksal som helst i Eskilstuna och närliggande städer. På sommaren finns även möjlighet till att vara utomhus, då byggs det upp vad som liknar en paintballbana med uppblåsbara hinder.”