Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

  • Hop N Pop

    Eskilstuna

Hop N Pop

Parken i Folkesta i Eskilstuna är 1700 kvadratmeter stor trampolinpark fylld med tyngdlös action. Utmana dig själv och andra i någon av alla aktiviteter som finns. Oavsett nivå, bakgrund och kapacitet, kommer du garanterat att ha roligt.

Här kan barn och ungdomar sväva i viktlöshet sida vid sida med föräldrar i en helt ny värld. I parken finns en blandning av allt från professionell träning till otroligt barnslig lek. Här erbjuds en parkour-park, ett hav av studsmattor, och en enorm airbag att kraschlanda i. Varför inte utmana dina kompisar i dodgeball och basket med studs?

Dags att anordna kalas?
Barnkalas eller hoppkalas för tonåringen? Parkourkalas för trettioåringen eller klasskompisarna? Oavsett vad du firar och hur du gör det så blir ditt kalas oförglömligt.

Utmana och testa gränserna med dina kollegor… eller mormor!
Teambuilding, styrelsemöte, kickoff, lunchmöte, konferens och kundmöten. Med en twist. Starta dagen med ett energigivande frukostmöte och avsluta med tyngdlös lustfylld action. Eller varför inte fira in helgen med en dodgeball-match mellan avdelningarna? För ärligt talat, vem vill inte kasta boll på chefen?