Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

  • Elite Stadshotellet Eskilstuna

  • Sveriges modernaste badhusMunktellbadet

  • Barnsligt skoj i EskilstunaRoliga aktiviteter för hela familjen

Maxa Eskilstunabesöket med ett hotellpaket

Artiklar

För den som ska spendera några dagar i Eskilstuna har stadens hotell roliga och spännande boendepaket med något för alla i familjen. Här kommer några tips!

För barnfamiljen

Eskilstuna har mycket att erbjuda de minsta i familjen. Lek och umgås under en hel dag på Leos Lekland eller ta med familjen på ett pirrande badäventyr i det moderna Munktellbadet. Sommarhalvåret är Parken Zoo ett annat populärt besöksmål för både små och stora barn. Lilla Zoo erbjuder nära-djur-upplevelser på Parken Zoo, en plats där djur och besökare kan mötas.

Relaterad artikel: Barnsligt skoj för hela familjen i Eskilstuna.

För golfentusiasten eller fotbollsfantasten

Koppla av med en golfresa! I Eskilstuna kommun finns fem golfbanor, och med en kortare bilresa når du ytterligare ett antal. Välj mellan att spela nära centrum eller njuta av lugnet en bit från staden. Hotellen i Eskilstuna erbjuder olika paket med bland annat boende, frukost och greenfee på utvalda banor. Vill du heller njuta av en bra fotbollsmatch så finns det möjlighet till det också.

För livsnjutaren

För den som anser att god mat, dryck och sköna upplevelser är det som sätter guldkant på tillvaron har Eskilstuna ett utbud av ”oaser” för den som prioriterar välbehag. För livsnjutaren finns flera olika paket tillgängliga så du kan koncentrera dig på vad som är viktigt, själva njutandet!

Dignande julbord och glittrande nyår

I slutet av året kan du ta en paus i julstöket och koppla av med ett dignande julbordspaket eller fira in det nya året med en glittrande nyårsweekend .

Här presenteras ett urval av stadens hotellpaket. Sidan uppdateras kontinuerligt. Meddela oss gärna om det är något paketerbjudande du saknar.