Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

  • Foto: Mathias Ekman

  • ZeroOneSix

Skateparken – ZeroOneSix

I Eskilstuna finns en av Sveriges bästa inomhushallar för skateboard, kickbike, BMX och inlines. Med en lokal på hela 1200m² finns det gott om plats på ZeroOneSix för alla som gillar att åka och trixa!

På ZeroOneSix kan du utan problem spendera en heldag med att åka skateboard, kickbike eller inlines, både inne i skatehallen och utomhus. Det finns också mycket annat att göra för den som vill.

Mer att göra på ZeroOneSix

Är du trött efter att ha åkt en hel dag kan du varva ner i cafeterian, äta en hamburgare eller varför inte utmana kompisarna på tv-spel? ZeroOneSix har många olika aktiviteter vilket gör det till ett perfekt ställe för dig som vill ha roligt! Utöver det vanliga programmet brukar ZeroOneSix ha andra aktiviteter, ofta i samband med lov, så som lan med övernattning, korvätartävling och annat skoj. Titta gärna in på webbsidan ibland, då det dyker upp olika events lite då och då.

Ingen egen utrustning? Inga problem

Vill du prova på skateboard, inlines eller kickbike men inte har någon egen utrustning? För en billig peng kan du hyra både åkdon och skyddsutrustning, perfekt för den som vill testa!

Medlemskap

För att få åka hos ZeroOneSix måste du vara medlem, detta gäller både utom och inomhus och även om det bara är ett engångsbesök. Har du däremot bokat skatehallen räknas besökare som del i slutet sällskap. Mer info och prisuppgifter gällande medlemskap och uthyrning hittar du på ZeroOneSix.se.
Hallen kan hyras av skolor, ungdomsgrupper och för barnkalas.