Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

  • Bomässan 201922-24 november, STIGA Sports Arena

Bomässan, Christmas edition 2019

Sidor

Renovering, inspiration eller inredning. Är det dags att bygga om hemma eller är det styla om i vardagsrummet som behöver en makeover? Oavsett om du vill renovera eller bygga nytt bör du ta en sväng till årets stora Bomässa den 22-24 november i STIGA Sports Arena. På Bomässan får du koll på nyheter och trender, får bolla dina idéer med experter och hittar mängder med fantastiska mässerbjudanden. 

På Bomässan 2019 får du chansen att möta massor av inspirerande profiler! Till exempel kan du i år möta TV-profilerna Snickar-Björn (lördag) som visar hur du gjuter i betong, och barnens favoritinredare Anna Braun (söndag) från Fixa Rummet på SVT som ger tips och råd för barnrummet.

Christmas Edition! På mässan hittar du som vanligt allt som hör hemmet till, men i år är mässan kryddad med lite extra julstämning. Det bjuds på glögg och massor av oslagbara julklappserbjudanden, julsånger, tomtebesök, och flera roliga tävlingar med fina priser. Julen börjar på Bomässan!

Vinprovning på mässan – Nyhet!

 Passa på och gå på spännande vinprovningar när du besöker årets Bomässa.  Dryck- & Delikatesstorget är fyllt med massor av godsaker! Nu har du möjlighet att prova kvalitetsviner från olika regioner. Detta ihop med smaskiga delikatesser inom olika områden väntar på dig.

För dig som vill prova olika drycker är det enklast att köpa smakkuponger. För 150 kr får du 1 provningsglas och 5 smakkuponger, som du lämnar till dryckesutställaren i utbyte mot ett smakprov. Beroende på dryck kan ett smakprov kosta en eller flera kuponger. Det är möjligt att köpa till flera kuponger i häften om fem för 100 kr/st på mässan.

Fixa och trixa om i barnrummet

Undervattensrum, rymdrum och Harry Potter-rum. Anna Braun har under flera år hjälpt barn att skapa sina egna drömrum genom tv-programmet ”Fixa rummet” på Barnkanalen. Själv började hon sin inredningskarriär redan i dockskåpet. – När jag blev äldre började jag istället möblera om i mitt eget rum. Jag letade fram coola grejer på vinden som jag ville ha på rummet, klädde om skrivbordsskivan med vinylplast och la ner mycket tid på att bokhyllan skulle se så där lagom stökig ut, skrattar Anna.

Under mässan har du chans att få egna tips på hur du bäst gör om ditt barnrum hemma.  Så ta passa på att förverkliga barnens dröm om ett nytt rum! Ta med skisser och bilder till Anna på söndag för att få lite extra inspiration och idéer.