Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

Eskilstunarevyn firar 30 år

Sidor

Eskilstunarevyn fyller 30 år och det firas med pompa och ståt. Med ett revy SM-guld i bagaget är årets revy ”JUBILEUMSSHOW 30”  Eskilstuna Teater något alldeles extra!

30 år av revy

Eskilstunaborna har under 29 år kunna njuta av revyunderhållning i absolut toppklass. I år firar Eskilstunarevyn 30 år och i och med det skruvar man upp tempot ytterligare. Det blir extra sång, extra dans, extra allt helt enkelt! Revyfantasten tillika den som aldrig upplevt konstformen tidigare kommer garanterat att bli road i årets upplaga av Eskilstunarevyn – JUBILEUMSHOW 30

Högklassig underhållning från starten

Redan 1989 startade man upp revyverksamet i Eskilstuna. Då huserade den då ideella föreningen ”Hållstarevyn” i den lilla förorten Hållsta ca 3 mil utanför staden. Trots att man hade begränsade resurser höll revyn hög klass och publiken gillade det man såg!

Revyns fingertoppskänsla för växlingar mellan sång, dans och humor är mycket uppskattad och har under åren fått fler prestigefyllda utmärkelser som vittnar om revyns höga kvalitet. Så sent som i år kammade man hem ett revy SM-guld för ett uppseendeväckande dansnummer på hoverboards!

Speldatum för Eskilstunarevyn 2018-2019: 

Föreställningen är c:a 2 timmar och 40 minuter, inklusive 20 minuters paus.

Revy med Supé

Restaurangerna Y-WON och Akropolis erbjuder rabatterad supé i samband med revyn, gör ditt revybesök till en helkväll!
Y-WON Två-rätters supépaket exkl. dryck: 715 kr (Nyårsafton 845 kr) (exkl. ev. förköpsavgift), inklusive revybiljett.
Akropolis Två-rätters supépaket exkl. dryck: 680 kr (Nyårsafton 800 kr) (exkl. ev. förköpsavgift), inklusive revybiljett.