Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

  • Foto: Micke Sandström

  • Babblarna, 23 juni, Parken Zoo

  • Picnic i Parken, 3/7, 10/7, 17/7, 24/7, Stadsparken

  • Diggiloo, 24 augusti, Sundbyholms slott

  • Benny Andersson Orkester, 1 augusti, Sundbyholms slott

    Foto: Carl Hjelte

Scensommaren 2019

Artiklar

Välj och vraka i evenemangsutbudet på Eskilstunas scener i sommar. Här kan du se allt från barnens favoriter Babblarna och Sean Banan till konserter med ikoner som Gyllene Tider, Lisa Miskovsky och Benny Andersson Orkester.

AUGUSTI

 

Allsång på Holmberget
Fredag 23 augusti, 18.00.
Allsång med Mathilde Stavehaug och Smedbälgarna.
Holmberget, Torshälla 

Daniel Kemish
Fredag 23 augusti, 19.00.
Daniel som är född i Storbritannien är sjunger Amerikansk folksång med en kärnfull röst. Fredag 23 augusti kommer han till Gästgifveriet för en intim spelning, innan han försvinner iväg på stor turné i USA.
Gästgifveriet

Diggiloo 2019
Lördag 24 augusti, 16.00.
Proppfylld med några av våra mest folkkära artister, grymma dansare och ett förstklassigt band – Sveriges soligaste sommarturné Diggiloo är tillbaka för att återigen bjuda på tre timmar underhållning.
Sundbyholms slott

Dag Westling – Irländska och skotska folkvisor
Tisdag 27 augusti 19.00.
Dag Westling är en internationellt erkänd musiker som  samarbetat med stora artister som Tomas Ledin och Ian Carr. Han har även medverkat i många radio- och tv- sändningar, däribland Allsång på skansen. I augusti kommer han till gamla teatern och sjunger Irländska och skotska folkvisor.
Gamla Teatern  

Artikeln uppdateras löpande varefter evenemang äger rum och nya tillkommer. Så kom gärna tillbaka!

Med reservation för eventuella ändringar. Observera att denna lista endast är ett urval av spelningar. Se evenemangsguiden för fler evenemang. Vill du tipsa oss om fler konserter? Maila oss gärna på redaktionen@eskilstuna.nu. Listan kommer att uppdateras kontinuerligt under sommaren.