Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

  • International Food Festival

Internationell matmarknad

Göra

Den populära matmarknaden International Food Festival kommer tillbaka till Eskilstuna den 29 maj-1 juni 2019. Välkommen till Fristadstorget och smaka på världen!

Australiensisk känguruburgare, äkta spansk paella, franska ostar och mycket mer. Under fyra dagar, från onsdagen den 29 maj till lördagen den 1 juni, kommer smakupplevelser från mer än 30 utställare och 15 länder att trängas på Fristadstorget i Eskilstuna.

En välbesökt och uppskattad marknad för kurrande magar och gourmander

Internationella matmarknaden erbjuder precis som namnet antyder mat, men också hantverk. I år firar International Street Market 10-års jubileum! Marknaden besöker årligen cirka 30 städer runt om i Sverige. Lokalt här i Eskilstuna har International Food Festival varit väldigt uppskattat och ett välbesökt evenemang.

Marknaden levererar ett spännande utbud med stor variation, där alla råvaror är färska och lokalproducerade i respektive land. Det bjuds på varm, tillagad mat, likväl som ostar, korvar, bakverk, choklad och mängder av andra delikatesser. Det är det prisbelönta Englandsbaserade företaget Group Geraud som står bakom International Street Market.

Öppettider

Marknaden är öppen kl. 10-18 onsdag-fredag och kl. 10-17 på lördagen.

Välkommen, kom hungrig!