Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

  • Foto: Niclas Brunzell

Premiär för Sommaren på Strömsholmen

Artiklar

Den 6-8 juli är det premiär för det nya konceptet Sommar på Strömsholmen. Moneybrother står för underhållningen lördagen den 6 juli, och måndagen den 8 juli blir det uppladdning inför AFC Eskilstunas hemmamatch mot Djurgården IF.

Vad är väl sorlet av ett publikhav, livemusik och en stad full av liv? Jo, alldeles, alldeles underbart… Festivalområdet på Strömsholmen i Eskilstuna har fri entré och alla invånare och besökare bjuds in att tillsammans möta upp sommaren i grönskan. Bland doften av grillat från foodtrucks levereras flera heta artister under sommaren. Först ut är Anders ”Moneybrother” Wendin lördag 6 juli.

Fotbollsuppladdning AFC Eskilstuna – Djurgårdens IF

Den 8 juli laddar vi upp för AFC Eskilstunas hemmamatch mot Djurgården IF på Strömsholmen. Partybandet Time Machine spelar och det finns mat och dryck. Tillsammans går vi sedan upp till matchen som börjar klockan 19.00 på Tunavallen som ligger på gångavstånd.

Sommaren på Strömsholmen – PREMIÄR

  • 6 juli klockan 18.00-01.00 Moneybrother
  • 8 juli klockan 15.00-19.00 Uppladdning inför fotbollsmatch

Om “Sommaren på Strömsholmen”

Mellan den 6 juli och 11 augusti kommer fler artistuppträdanden, fotbollsfest inför AFC:s hemmamatcher, Eskilstuna Parkfestival (1-3 augusti) och drakbåtsfest på Eskilstunaån (10 augusti).