Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

Press

Du hittar Destination Eskilstunas pressmeddelanden i vårt nyhetsrum på MyNewsDesk. Där har du även möjlighet registrera dig för att vara säker på att inte missar några nyheter.

Destination Eskilstunas bildbank

Destination Eskilstuna har bilder som kan användas kostnadsfritt för att marknadsföra staden Eskilstuna som resmål, bostads- eller arbetsort. Skriv ett mejl till redaktionen@eskilstuna.nu med dina kontaktuppgifter och beskriv i vilket syfte du behöver en bild, så återkommer vi och ger dig tillgång till bildbanken.

Besöksmagasin 2019

Eskilstuna Besöksmagasin innehåller tips och inspiration till besökare och invånare i Eskilstuna och är en av många insatser som görs för att locka besökare till Eskilstuna. Magasinet finns att läsa digitalt här.

Kommunala Turismeffekter – Eskilstuna Kommun 2016

Till höger (om du besöker oss via desktop) eller nedan (om du besök oss via mobil) hittar du rapporten Kommunala Turismeffekter – Eskilstuna Kommun, som genomförs på uppdrag av Destination Eskilstuna varje år. Rapporten avhandlar ekonomiska och sysselsättningsmässiga effekter av turismen i kommunen.

Fakta om Svensk Turism 2018

Fakta om Svensk Turism är en rapport från Tillväxtverket som ska bidra till ökad kunskap och en fortsatt utveckling av turismen och resandet som en viktig och växande export­ sektor för svensk ekonomi.