Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

Bo

I Torshälla har du möjlighet att bo i husvagn eller stuga på Mälarbadens camping vid Mälaren.

Bo på lantgård, säteri, stuga eller i lägenhet i centrum. Våra privata värdar erbjuder personligt boende i Torshälla och Eskilstuna med omnejd, för bokning kontakta hyresvärdarna direkt.Titta gärna också på Airbnb.se som är en internationell hemsida som samlar boendemöjligheter från hela världen. Om du har frågor eller vill ha hjälp att välja ditt boende kontakta Eskilstuna Tourist Information.

Mälarbadens camping
Mälarbadens camping är en familjevänlig plats vid Mälaren,  4 kilometer norr om Torshälla och 10 kilometer från Eskilstuna.  Från campingen har du promenadavstånd till bad, golf och god mat. Campingen är öppen året om och har 78 platser med el och sex stugor med fyra bäddar i varje. På området finns ett handikappanpassat servicehus med dusch och toalett, kök och en fullt utrustad tvättstuga. Till sommarsäsongen öppnar receptionen med butik.

I anslutning till campingen finns badplats, fritt fiske i Mälaren, servicebutik och matservering med fullständiga rättigheter. Mälarbadens Golfklubb ligger nära campingen.

Vi tipsar

Mälarbadens camping

Bo Mälarbadens camping är helårsöppen och ligger på en familjevänlig och vacker plats nära Mälaren, cirka 5 km norr om Torshälla. I receptionen finns det möjlighet att köpa allt från godis, glass, leksaker, snacks, kvällstidningar till färskt bröd på morgonen samt kaffe och nybakt …

Eckersta gård

Bo Rödmålad, smakfullt inredd timmerflygel från 1800-talet. 3 rum och kök om ca 75 kvm med 6-8 bäddar. Gården är vackert, lantligt belägen mellan Eskilstuna och Torshälla. Lugnt och avskilt men ändå bara 5 km från Eskilstunas centrum och 3,5 km till Torshälla. Mycket goda …