Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

Fotbollsfest

Välkommen till fotbollsfestligheter på Strömsholmen i samband med AFC Eskilstunas allsvenska hemmamatcher, under juli månad. Sol, värme, fest och fotboll!

AFC Eskilstuna spelar tre toppmatcher på hemmaplan där de möter AIK, Hammarby och Djurgården. Sätt stämningen innan matcherna på Strömsholmen med en god bit mat, svalkande dryck, härlig samvaro och mingel. I skrivande stund är datum för matcherna inte spikade – artikeln uppdateras när datum blir klara.

Möt nya och gamla vänner vid Eskilstunas vackra å. Här bjuds det på mat, dryck och peppande fotbollsstämmning! Vad kan möjligen gå fel med en kall öl när eftermiddagssolen skiner, glädjen för sporten spirar i varenda nerv och dåliga skämt avlöses av goda skratt?

Program – Fotbollsfest 2019

  • 8 juli klockan 15.00-19.00 Uppladdning inför fotbollsmatch AFC Eskilstuna – Djurgårdens IF

Välkommen till Eskilstuna

Vi är såklart mycket stolta över att AFC Eskilstuna tagit sig tillbaka till allsvenskan och detta är något vi vill fira med er. Välkomna till vår fina stad, vi ser fram emot en fest tillsammans med er! Innan matchstart går vi i samlad trupp till Tunavallen för att heja fram vårat favoritlag.

Sommar på Strömsholmen

En nyhet 2019 är att Eskilstuna Hotell- & Restaurangförening arrangerar Sommar på Strömsholmen – ett koncept innehållande fotbollsfest, stadsfestivalen Eskilstuna Parkfestival 1-3 augusti och Drakbåtsfesten 10 augusti. Det blir en rolig sommar på Strömsholmen i år!

Premiär för Sommaren på Strömsholmen

Artiklar

Den 6-8 juli är det premiär för det nya konceptet Sommar på Strömsholmen. Moneybrother står för underhållningen lördagen den 6 juli, och måndagen den 8 juli blir det uppladdning inför AFC Eskilstunas hemmamatch mot Djurgården IF. Vad är väl sorlet av ett publikhav, livemusik och en stad full av liv? Jo, alldeles, alldeles underbart… Festivalområdet på Strömsholmen i Esk...