Eskilstuna.nu Den officiella besöksguiden

Fotbollsfest

Välkommen till fotbollsfestligheter på Strömsholmen i samband med AFC Eskilstunas allsvenska hemmamatcher, under juli månad. Öltält, partyband och fotbollspepp!

AFC Eskilstuna spelar tre toppmatcher på hemmaplan där de möter AIK, Hammarby och Djurgården. Sätt stämningen innan matcherna på Strömsholmen med en god bit mat, svalkande dryck, härlig samvaro och mingel.

Program – Fotbollsfest 2019

  • 8 juli klockan 15.00-19.00, Uppladdning inför AFC Eskilstuna – Djurgårdens IF
    Plats: Strömsholmen
  • 27 juli klockan 14.00-18.00, Uppladdning inför AFC Eskilstuna – Hammarby IF
    OBS! Plats: Rinmansparken

Välkommen till Eskilstuna

Vi är såklart mycket stolta över att AFC Eskilstuna tagit sig tillbaka till allsvenskan och detta är något vi vill fira med er. Välkomna till vår fina stad, vi ser fram emot en fest tillsammans med er! Innan matchstart går vi i samlad trupp till Tunavallen för att heja fram vårat favoritlag.

Sommar på Strömsholmen

En nyhet 2019 är att Eskilstuna Hotell- & Restaurangförening arrangerar Sommar på Strömsholmen – ett koncept innehållande fotbollsfest, stadsfestivalen Eskilstuna Parkfestival 1-3 augusti och Drakbåtsfesten 10 augusti. Det blir en rolig sommar på Strömsholmen i år!

Fotbollsfest

Sidor

Välkommen till fotbollsfestligheter på Strömsholmen i samband med AFC Eskilstunas allsvenska hemmamatcher, under juli månad. Öltält, partyband och fotbollspepp! AFC Eskilstuna spelar tre toppmatcher på hemmaplan där de möter AIK, Hammarby och Djurgården. Sätt stämningen innan matcherna på Strömsholmen med en god bit mat, svalkande dryck, härlig samvaro och mingel. Program –...